Everything about لپ تاپ گیمینگ

این لپ تاپ فاقد وب کم است و بنابراین، آن دسته از گیمرهایی که از بازی‌های خود کسب درآمد داشته و دوست دارند که به استریم و ضبط ویدیو از بازی‌های خود بپردازند، باید یک دوربین جداگانه خریداری کنند.

همچنین تاچ پد و کیبورد از جمله مهم‌ترین قسمت‌های لپ‌تاپ هستند که بیشترین تعامل را با آن‌ها دارید؛ از این رو همواره در کیفیت آن دقت کنید.

طراحی آن نازک و نسبتا سبک بوده و در عین حال، می‌تواند قابلیت رقابت بیشتری با گزینه‌های دیگر بازار داشته باشد. این لپ تاپ نازک‌تر از نسخه قبلی است که با ضخامت ۰.

تنها مشکلی که وجود دارد این است که مدل‌های دارای ویندوز کمی گران‌تر از مدل‌های فاقد آن هستند. بنابراین، اگر خودتان قادر به نصب ویندوز و درایورهای دستگاه هستید ممکن است مانند اکثر کاربران ایرانی نسخه‌ی ارزان‌تر فاقد سیستم‌عامل را ترجیح بدهید.

این لپ تاپ دارای کیفیت ساخت معمولی دل بوده و همراه با مشخصات فنی که امروزه انتظار می‌رود، روانه بازار شده است.

مشاهده فیلترها مرتب سازی بر اساس محبوبیت

به همین خاطر می‌توان گفت که لپ تاپ‌های گرافیکی مخصوص طراحان برای اجرای بازی‌های سنگین گزینه مناسبی نیست. پس اگر به‌دنبال اجرای بازی‌های سنگین هستید، فریب قیمت کمتر لپ‌تاپ‌های ارزان را نخورید.

این یعنی شرکت سازنده در مشارکت با مایکروسافت ویندوز اصلی و کرک نشده را روی لپ‌تاپ شما نصب کرده و کلیه‌ی درایورهای سازگار با آن نسخه از ویندوز نیز به صورت پیش‌فرض روی دستگاه نصب هستند.

اگر از عاشقان بازی هستید، لپ تاپ گیمینگ برای اینکه بتوانید جدیدترین بازی‌های رایانه‌ای را روی لپ تاپ گیمینگ خود اجرا کنید نیاز به پردازنده‌ و کارت گرافیک پرقدرت دارید. برای افرادی که با پردازش‌های سنگین، مثل ویرایش ویدیو، سر و کار دارند نیز لپ تاپ گیمینگ به دلیل قدرت پردازش بالا گزینه‌ی مناسبی است.

بازی‌ها هم ممکن است که تنها برای یک الی دو سال توان اجرا در کیفیت بالا را داشته باشند و بعد از آن نیاز به سخت‌افزار قدرتمندی خواهند داشت.

البته عملکرد پردازنده تا حد زیادی در گروی سایر قطعات مانند ظرفیت و سرعت رم و هارد لپ‌تاپ است؛ اما کمتر پیش می‌آید که شرکت سازنده پردازنده‌ی رده بالا را با رم و حافظه‌ی رده پایین همراه کند.

بازی‌های کامپیوتری بدون مشکل در این لپ تاپ اجرا خواهند شد و این روند بدون استثنا برای بازی‌های سال‌های آینده نیز تکرار می‌شود.

نرخ نوسازی از دیگر مؤلفه‌های مهم در نمایشگرها به حساب می‌آید. معمولا تمام لپ‌تاپ‌های میان‌رده دارای نرخ نوسازی ۶۰ هرتز هستند.

این دسته از لپ تاپ ها جز اولترابوک هایی هستند که در رقابت با لپ تاپ های سبک شرکت مایکروسافت اما با زبان خاص شرکت اچ پی وارد بازار شدند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *